Printen

MultiRAE-familie met vier gasdetectors voor verschillende toepassingen

MultiRAE-familie, de draadloze en draagbare multi gasdetectoren van RAE Benelux combineren de beste gasdetectie mogelijkheden van zijn soort met geïntegreerde draadloze functionaliteit en 'Man Down'-alarm om de veiligheid te verhogen. De MultiRAE-familie bestaan uit draagbare multi gasdetectoren die de beste detectiemogelijkheden van zijn soort combineren met geïntegreerde draadloze functionaliteit. Daarnaast is het 'Man Down'-alarm ingebouwd om de veiligheid van werknemers en responders te verhogen en de buitenwerkstelling van faciliteiten te verminderen.

De leden van de MultiRAE familie, waaronder MultiRAE Pro multi gasdetector voor chemische- en stralingsdetectie, de MultiRAE geavanceerde chemische detector voor maximaal vijf gassen en vluchtige organische stoffen (VOS), en de pomp- en diffusiemodellen van de MultiRAE Lite voor persoonlijke bescherming en betreding van besloten ruimtes, kunnen worden geconfigureerd voor maximaal 33 sensoropties (zoals ppb en ppm PID, NDIR, en exoten) om perfect te voldoen aan de verschillende behoeften tijdens toezicht bij uiteenlopende toepassingen.
Array

Voor online documentatie en onder andere software bezoekt u de RAE Repository.

Beschrijving

Draadloze en draagbare multi gasdetectoren binnen de MultiRAE familie

De instrumenten beschikken over het grootste beeldscherm en langste verlengde batterijduur in hun klasse, evenals een ergonomisch gevormde behuizing die robuust, en stof- en waterdicht is (IP-65 / IP-67 classificatie). Het ontwerp in compartimenten van de MultiRAE vereenvoudigt de vervanging van de sensoren, pomp, en plug-and-play batterij en het AutoRAE 2 Automatische Test- en kalibratiesysteem maakt bumptests en kalibratie vanaf elke locatie net zo eenvoudig met een druk op de knop.

Alle MultiRAE-gasdetectoren zijn intrinsiek veilig gecertificeerd voor Klasse I, Divisie 1 (CSA) en Zone 1 (ATEX, IECEx) en de MultiRAE en MultiRAE Pro voldoen aan de militaire prestatiestandaard MIL-STD-810F.

Draadloos. Veelzijdig. Bewezen.

TOEPASSINGEN

Persoonlijke bescherming en multi gaslek detectie in vele toepassingen, zoals:

 

 

 

ToxiRAE Pro-familie enkel gasdetectoren voor CO2, CO, LEL en VOC detectieToxiRAE Pro LEL voor de detectie van brandbare gassen
Terug naar: ConneXt Pack Turn-key