Printen

QRAE 3 draadloze gasdetector is een veelzijdige, robuuste gasmeter met een tot vier sensoren

De QRAE 3 van RAE Benelux is een veelzijdige, robuuste gasmeter met een tot vier sensoren, leverbaar in diffusie- en gepompte uitvoering. De QRAE 3 bewaakt continue de concentratie van zuurstof (O2), brandbare en giftige gassen, waaronder zwavelwaterstof (H2S), koolstofmonoxide (CO), zwaveldioxide (SO2) en blauwzuur (HCN) voor werknemers en hulpverleners in gevaarlijke omgevingen.
Array

Voor online documentatie en onder andere software bezoekt u de RAE Repository.

Beschrijving

Draadloze 4-gasdetector met talloze functies
De draadloze communicatiemogelijkheden van de QRAE 3 gasdetector bieden toegang tot realtime meetwaarden en alarmstatus (waaronder een man-down-alarm) op elke locatie, voor een betere zichtbaarheid en snellere respons. Gevaren kunnen realtime worden gemeten en naar het ProRAE Guardian-systeem en het draadloze EchoView-host systeem met minicontroller worden gecommuniceerd om de veiligheid via draadloze detectie te verbeteren.

De draadloze QRAE 3 gasdetector biedt veiligheidspersoneel en bevelhebbers op afstand toegang tot realtime meetwaarden en alarmstatus van werknemers en hulpverleners. Veiligheidspersoneel dat zich buiten het direct getroffen gebied bevindt, kan tegelijk met degenen in de "hotzone" hetzelfde situatiebewustzijn hebben. Hierdoor kunnen sneller, op gegevens gebaseerde beslissingen worden genomen en naar hulpverleners worden gecommuniceerd, om levens te redden en eigendommen te beschermen.

Toepassingen zijn onder andere:

Belangrijkste functies:

Betreden van besloten ruimten en algemene veiligheid en naleving in:

 

De AreaRAE Steel is een ATEX-gecertificeerde draadloze multi gasdetectorToxiRAE Pro LEL voor de detectie van brandbare gassen
Terug naar: ConneXt Plus