Printen

ProRAE Guardian, software voor de integratie van draadloze gasdetectoren

Het ProRAE Guardian Systeem levert draadloos de gegevens over giftige gassen en/of de straling aan. Maar ook de werkplaats, de respondent en de fysiologische conditie in realtime. Het biedt controle, overzicht en identificeert giftige chemicali├źn, straling, pluimen en maakt sneller besluitvorming op basis van data mogelijk. Dit alles om werknemers en het publiek te beschermen en verminderen van de reactietijden bij eventuele incidenten.
Array

Voor online documentatie en onder andere software bezoekt u de RAE Repository.

Beschrijving

ProRAE Guardian integreert data en alarmstatus van maximaal 512 giftige gas- en stralingsmonitoren van RAE en selecteert apparaten van derden op een dynamische kaart. Waardoor het mogelijk is de informatie te delen met meerdere plantmanagers of responder teams via een beveiligde internetverbinding. De realtime data kan op afstand worden bekeken op een pc, smartphone of tablet.

ProRAE Guardian Care Center
ProRAE Guardian Care Center biedt geavanceerd beheer waarmee managers hun vloot kunnen volgen en opdrachten kunnen bijhouden. Care Center kan gemeenschappelijke taken automatiseren en aangepaste waarschuwingen maken die de productiviteit van de werknemers verbeteren.

Belangrijkste kenmerken

ProRAE Studio II
Terug naar: Nationale veiligheid / leger