Printen

WiSpiRAE 2 is een turn-key draadloze gebiedsbewaker: neerzetten, aanzetten, klaar!

Na het enorme succes van de eerste Wireless Spider en de feedback van onze vele tevreden klanten, zijn we teruggegaan naar de tekentafel voor een geheel nieuwe en betere versie van de Wireless Spider. Het resultaat: de WispiRAE 2! Deze WispiRAE 2 is tevens te huur.
Array

Voor online documentatie en onder andere software bezoekt u de RAE Repository.

Beschrijving

TRADITIONELE SPIDERS

Heeft u weleens met een traditionele spider gewerkt? Ze zijn onmisbaar voor vele projecten. Maar ze zijn ook zwaar en onhanteerbaar, kosten dagen om te installeren door gekwalificeerd personeel, u heeft er enorme kabels voor nodig. Er is geen backup-stroom of dit is een dure optie. Als iemand een kabel kapot rijdt is het systeem niet meer operationeel en moet het project worden stilgelegd. Een redundant systeem lost dit op met nóg meer kabels. Deze kabels zijn bovendien duur en uw personeel kan erover struikelen of er apparatuur mee omver of kapot trekken. Om het te installeren en verplaatsen heeft u een vrachtwagen en een heftruck nodig. Klinkt bekend? Niet meer!

SNEL INZETBAAR

De WispiRAE 2 wordt turn-key geleverd. En als we zeggen "turn-key" is dat ook precies wat we bedoelen. Het systeem wordt geheel geprogrammeerd voor úw toepassing afgeleverd. Het apparatuur past in een kleine bestelbus. U installeert alles door de meetkoppen op te hangen en aan te zetten, de WiSpiRAE 2 naar zijn plek te rijden, geschakelde apparatuur te koppelen, aanzetten, klaar! Installatie is binnen een paar uur gereed. Letterlijk binnen de tijd die het kost om langs alle meetlocaties te lopen. Zonder vrachtwagens op uw terrein, zonder kabels, zonder heftrucks, zonder een enorme ploeg personeel. En veilig in alle opzichten: explosieveilig Zone 0, bestendig tegen alle weersomstandigheden, makkelijk en fool-proof te bedienen en zonder kabels.

Het datanetwerk wordt automatisch gevonden. De meetkoppen gebruiken elkaar om gegevens naar de centrale unit te sturen. Valt er een meetkop uit? Het systeem alarmeert, maar de data en alarmen van andere toestellen komen niet in gevaar doordat het netwerk automatisch opnieuw gevormd wordt. U mist dus niets. Wij komen snel ter plekke om de uitgevallen meetkop te repareren of te vervangen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Turn-key draadloze gebiedsbewaking: neerzetten, aanzetten, klaar!

 

RAEpoint fungeert als multifunctionele draadloze communicatorRAE RigRat by Honeywell transporteerbare multi-gas omgevingsbewaking
Terug naar: Fence line monitoring