Printen

Gasdetectiebuisjes / gasmeetbuisjes zijn geschikt voor elke applicatie

RAE Benelux levert gasdetectiebuisjes / gasmeetbuisjes die overal en altijd toepasbaar zijn bij het meten en identificeren van gassen in de lucht. De gasdetectiebuisjes die RAE Benelux levert zijn geschikt voor allerlei soorten toepassingen, zowel lange duurmetingen als korte duurmetingen, van onderzoek naar giftige stoffen tot en met onderzoek naar ontploffingsgevaar. De technologie die hiervoor gebruikt wordt heeft zichzelf keer op keer bewezen en is toepasbaar bij het nauwkeurig, efficiënt en selectief meten van meer dan 500 verschillende gassen. De gasdetectiebuisjes in ons assortiment worden voortdurend door RAE Systems onderzocht en vernieuwd, om aan de voortdurend aan verandering onderhevig zijnde wens van de gebruiker te blijven voldoen.
Array

Voor online documentatie en onder andere software bezoekt u de RAE Repository.

Beschrijving

De handpomp LP-1200 is een één-slags-pomp en biedt daardoor een hogere nauwkeurigheid als de traditioneel gebruikte harmonica pompen hierdoor is een lek nagenoeg uitgesloten. Mocht deze toch optreden dan kunt u dit met de ingebouwde lektest vaststellen. Deze handpomp heeft slechts 7 bewegende onderdelen in tegenstelling tot de 32 onderdelen welke een harmonica pomp samenstelt. Tevens heeft u levenslange garantie op deze pomp. De buisjes zijn eenvoudig te breken m.b.v. afbreeksysteem op de pomp. De glasscherven worden opgevangen in een reservoir.

RAE Benelux biedt u gasdetectiebuisjes aan voor het meten van o.a. toxische gassen. De buisjes zijn van het 3mm type en daardoor uitwisselbaar met de volgende pompen:

De meeste gasdetectiebuisjes in ons programma hebben een houdbaarheid van ± 2 jaar. Het dynamische temperatuurbereik van de buisjes gaat tot 0º C. , waardoor u ook nauwkeurig kunt blijven meten bij lage temperaturen. De nauwkeurigheid is ongekend goed (15%).

VOORDELEN

  • Indicator voor flow-stop
  • Eenvoudig afbreeksysteem voor de uiteinden van het buisje
  • Reservoir voor afgebroken uiteinden
  • Zeer nauwkeurige handbediende zuigerpomp
  • Accuraat wordt het 50 cc en 100 cc volume bereikt door een veerloos ontwerp
  • Geïntegreerde slagenteller
  • Robuuste, solide metaalconstructie
ProRAE Studio IIRAE RigRat by Honeywell transporteerbare multi-gas omgevingsbewaking
Terug naar: Hazmat Response